دسته‌ها
استاکر استاکر نیمه برقی برقی لیفتراک برقی

استاکر نیمه برقی و روش استفاده

استاکر های نیمه برقی برای حرکت بالا پایین یا عمودی از برق مستقیم تک فاز یا سه فاز استفاده می کنند اما حرکت روی زمین آنها یا حرکت افقی آنها بوسیله دست انجام می گیرد .

این استاکر های نیمه برقی حالتی شبیه به کار جک پالت دارند که بالابر ی آنها زیاد هست تا ارتفاع چهار نیم متر می توانند بالابر ی داشته باشند .

در استاکر های نیمه برقی از دو مدل جک بطور معمول استفاده می شود  یک   جک گلویی آب بند  که جک ساده بالابری هست و قدرت کمی دارد چون فاقد پیستون و سیلندر تراش می باشد و قدرت روغن که از پمپ هیدرولیک می آید و در حدود صد تا دویست بار هست زیر شفت دستگاه که معمولا 45 میلی متر هست اعمال می شود و با حساب  مساحت قطر شفت که حدود 15.8 سانتیمتر مساحت شفت جک می باشد که با فشار بار نهایت 200 بار پمپ هیدرولیک می تواند یک نیم تن بار را از روی  زمین بردارد      اما مدل دیگر جک پیستونی با سیلندر تراش هست که قدرت بسیار زیادی تولید می کند مثلاً در  نمونه 60 میلمتری سیلندر تراش  با مساحت 28 سانتیمتر زیر پیستون جک  با فشار 200 بار پمپ  براحتی 2800 کیلو گرم را از روی زمین بردارد

چرخهای مورد استفاده در استاکر های نیمه برقی متنوع هستن. بهترین مدل چرخ چدنی دور پلی یورتان هست که در بهترین استاکر های خارجی هم این مدل چرخ مورد استفاده قرار میگرد.

بعضی تولید کنند گان بخاطر ارزانی از مدل چرخ پلی آمید استفاده می کنند که پلاستیک فشرده هست

در کوره ها از چرخهای چدنی استفاده می شود

در زمین های خاکی و ناهموار می توان از لاستیک توپر استفاده کرد.

پمپ مورد استفاده شده در استاکر های نیمه برقی معمولا سه لیتری می باشد که از برند خوش کیفیت آرا فن. یا مدل های ضعیف ترکیه و چین مورد استفاده قرار می گیرد

بدنه مورد استفاده در دو مدل 6 میلیمتری و 8 میلیمتری هستن. که معمولا مدل 6 میلیمتری به عنوان دو تن و هشت میلیمتری به عنوان سه تن بین تولید کننده گان مشهور شده است  و یک مدل هم از ناودانی آماده استفاده می شود که نسبت به ناودانی مورد استفاده  با ظرفیت پانصد کیلو تا یک تن نامیده می شوند .

موتور الکتریکی مورد استفاده معمولا دو اسب 1500 وات تک فاز. چینی با مارک های گوناگون هست  که جواب دهی خوبی این موتورها دارند و خرابی به آن صورت ندارند  فقط باید خازن های آنها ممکن هست خراب شود که با تعویض درست می شود . البته خازن جز قطعات مصرفی هست و زمان مصرف معین دارد 

استاکر های نیمه برقی بصورت پیش فرض با عرض پایه 60 سانتیمتر درست می شود با طول پایه 90 سانتیمتر و پایه دستگاه بصورت ثابت و جوش شده هست و باعث می شود که دستگاه موقع برداشتن پالت به جلو کله نکند. و حتما موقع خرید دستگاه پالت با پایه استاکر همخوانی داشتی باشد عرض استاکر برای پالت مورد نظر مناسب باشد  و در صورت نیاز به استاکر عریض  مورد رعایت قرار بگیرد . و نوع دیگر پالت هم وجود دارد که بصورت بسته هستن و در این نوع پالت ها حتما باید از استاکر دهن باز مورد استفاده قرار بگیرد. و سفارش آن مطابق با طول عرض پالت باشد  بصورتی که پالت از هر چهار طرف براحتی بین دو پایه استاکر قرار بگیرد و حدود ده سانت هم پایه پالت عریض تر از خود پالت باشد .

پایه های پالت باید از آهن با ضخامت بالای 6 میلیمتری درست شود که موقع برداشتن پالت های سنگین یا پالت های تنش دار به طرف جلو خم نشود متاسفانه بعضی تولید کننده گان بخاطر سود جویی دیده شده از پایه سه میلمتری هم استفاده می کنند که موقع خرید یا سفارش استاکر حتما باید مورد توجه قرار بگیرد  و همچنین شاخه های دستگاه هم از ضخامت شیش میلمتری و هشت میلیمتری  برخوردار باشد  .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *